ALU Kraan AHK 30/1500

Onze alu kraan AHK 30/1500 is voor een optimale bodem- & lastverdeling van de belasting en voor uitstekende rijeigenschappen op een chassis met tandemas gebouwd. Een stabiel neuswiel met extra luchtwielen staat garant voor optimaal manoeuvreren, zelfs op een zachte ondergrond.

Door een hydraulische cilinder wordt de dubbele telescopische mast opgericht tot ongeveer 85 graden. Het alu-mastpakket wordt door een telescoopcilinder en kabelrupsen telescopisch uitgeschoven. De jib, die ook 2-voudig tot een lengte van maximaal 9,10 m uitschuifbaar is, kan hydraulisch tot ca. 160 graden opgericht worden. Alle kraanfuncties worden via een gevoelige proportionele bediening gerealiseerd.

De alu kraan wordt aangedreven door een krachtige 15,5 kW motor. De motor kan via de radiografische besturing van de kraan in- en uitgeschakeld worden.

De alu kraan is ook uitgerust met een volledig variabele afstempeling. Hierdoor kunnen alle vier de draaisteunpoten onafhankelijk van elkaar in drie verschillende hoeken (0°/20°/60°) gepositioneerd worden. Zo kan de kraan zelfs op krappe bouwplaatsen gemakkelijk en veilig ingezet worden.

Voorzien bij kraan:

  • 4 haken ijzeren ketting
  • Trekbanden 2 stuks
  • 4 blokken met 4 sergeanten
  • 6 kegels
  • String verlichting

Maximale hoogte : 30 meter

Hefvermogen : 1,5 Ton

Max gewicht : 3,5 Ton

D-Z-P bvba
Peter Embregts
Essensteenweg 57
2930 Brasschaat

Rijbewijs BE is verplicht
Borg van €1500 voor de huur zonder bestuurder